Szűrés

A(z) Telenor Magyarország kulcsszót tartalmazó cikkek

5G hálózat építéséhez szükséges frekvenciát szerzett a Telenor

2020. március 27. -

A Telenor Magyarország Zrt. sikeresen licitált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által a 700MHz-es, a 2100MHz-es, a 2600MHz-es valamint a 3600MHz-es frekvenciasávok hasznosítását célzó árverési eljáráson, és így az 5G szolgáltatás kereskedelmi bevezetéséhez szükséges új frekvenciasávokhoz jutott. A mobiltársaság a lehetséges maximumot - 140MHz-et – szerezte meg az 5G frekvencia úttörő sávjának számító 3600MHz-es frekvenciatartományban, ami egyben a legnagyobb kapacitást is jelenti e spektrumban. A vállalat emellett 2x5MHz duplex sávot szerzett a 700MHz-es tartományban. A frekvenciahasználati jogosultság 15+5 évre szól.

Tovább

Továbbra is az OTT-One marad a „Telenor MyTV” szolgáltatója

2019. április 29. -

Meghosszabbította a Telenor Magyarország Zrt. az OTT-One Nyrt.-vel kötött azon hosszú távú együttműködést célzó, stratégiai szerződését, amelynek értelmében a továbbiakban is az OTT-One üzemelteti, illetve fejleszti a Telenor Magyarország Zrt. komplex OTT TV és videó megoldását, a „Telenor MyTV” szolgáltatást. A tőzsdén jegyzett társaság több mint három éve nyújtja a „Telenor MyTV” technológiai infrastruktúráját.

Tovább

Már elérhető az ELTEphone!

2019. április 3. -

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közösségének erősítését és pénztárcabarát mobilozását célozza az ELTEphone, amelyet az egyetem diákjai és dolgozói igényelhetnek, akár korábbi telefonszámuk megtartásával. Az ELTEphone műszaki hátterét a Telenor Magyarország biztosítja.

Tovább